Jdi na obsah Jdi na menu
 


CT v plzeňské školce Drobeček

23. 6. 2014

Inu netrvalo dlouho a ozvala se nám další školka, která si nemohla odepřít návštevu našich chlupáčků. Tentokráte se jednalo o soukromou rodinnou plzeňskou školku Drobeček.

 

Slovo dalo slovo a tak jsme se s paní ředitelkou domluvili na seznamovací návštěvě ještě před koncem školního roku. Do návštěvy jsme rovnou na přání paní ředitelky zapojili i spřízněnou soukromou základní školu.

  

V případě zájmu rodičů o fotečku z naší galerie, neváhejte napsat naší paničce na e-mail o zaslání snímku v plné kvalitě.

 

A jaká byla první návštěva?

Vzhledem k úrazu našeho zkušeného terapeutisty Bastienka jsme vzali s sebou i juniora Argouška, který CT vlohy rozhodně nezapřel a předvedl se v plné své kráse a lísavosti. Klucí se během naší dvouhodinové návštěvy hezky prostřídali a děti si užily oba dva pesany hojně.

 

Děti i paní učitelky byly z naší návštěvy nadšené, za což jsme velice rádi. V září budemeve spolupráci se školkou rádi pokračovat v našich návštěvách.

 img_5074.jpg


Všechny fotečky naleznete v naší Schránce plné zážitků nebo přímo zde.

 

9.7.2016

Prázdniny jsou v plném proudu a i u nás je prázdninový režim - canisterapeutický klid. S koncem školního roku jsme se prozatím rozloučili s CT ve školkách. Vzhledem k paníčkovo pracovnímu vytížení, pauzu prodlužujeme zatím do konce roku...

Každopádně spolupráce v našich školkách byla báječná a rádi se k ní, pokud nám to kapacity dovolí, brzy vrátíme. :) Poděkování letí jak do Plzně, tak do Přeštic.