Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2020

3. 1. 2021

NOVINKY

Hlásíme se po delší pauze, ale snad brzy doplníme vše podstatné...

 

 

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2021 PLNÝ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A LÁSKY VŠEM!

S PŘÁNÍM, ABY SE NAŠE ŽIVOTY VRÁTILY KONEČNĚ DO NORMÁLU...

 

28.12.2020

Všechna štěňátka z CHS ze Šlapanovské stráně jsou v nových domovech a musím říci, že jsme vybrali opravdu skvělé paníčky a zůstáváme v kontaktu!!!

Uteklo to jako voda, než jsme se nadáli, byla štěňátka připravena k odchodu... Všem přejeme krásný a spokojený dlouhý psí život plný zdraví a radostí se svou novou smečkou!!!

 

10.11.2020

Ve Šlapanovském štěňátkově všechno klape, pupíci rostou a maminka se stará a miminka si užívá. Štěňátkům byla založena fotogalerie, kterou naleznete zde

 

4.11.2020

vsichni411_1.jpg

vsichni411_2.jpg

vsichni411_3.jpg

 

3.11.2020

Jedno videíčko ze štěňátkova...

 

 

2.11.2020

Miminka i Bellinka se mají krásně, Bellinka je ze štěňátek naprosto nadšená a mateřství si užívá plnými doušky... Přinášíme pár foteček z dnešního dne. Štěňátka už mají krásný pigment a jsou úžasná!

bell211_1.jpg

mimi211.jpg

bell211_2.jpg

 

1.11.2020

V porodní bedně je krásně živo - miminka se mají čile k světu, krásně papají a maminka Bellinka je naprosto dokonalá, od miminek se odmítá vzdálit, musí se přemlouvat i na venčení. Kdyby panička netrvala na tom, že ven se prostě musí, nehnula by se ani na krok.

A jako bonus pro Vás máme jedno video z večerního hemžení...

 

 

1.11.2020

Jacobovi a Bellince (Bella ze Šlapanovské stráně) se o helloweenské noci narodilo 10 zlatých kožíšků, 6 nádherných feneček a 4 statní pejsánci!!! Máme obrovskou radost!!!

Podrobnosti a celý průběh naší noční jízdy zde

vsichni_10.jpg

Obrovská gratulace letí do CHS ze Šlapanovské stráně, v případě zájmu o štěňátko neváhejte kontaktovat nás nebo přímo chovatelku Lidušku Tureničovou na tel. 776334544 nebo e-mailem turenicovalida@email.cz

 

31.10.2020

A je to tady!!! Je 22.35h a malí zlatí helloweenci v CHS ze Šlapanovské stráně přicházejí na svět!!! Držte tlapky!

Podrobnosti hledejte zde

 

22.10.2020

Dnes přinášíme příjemnější novinky :-). 52. den březosti a Bellinka (Bella ze Šlapanovské stáně) se nám krásně kulatí. Ve Šlapanově už se vše připravuje na příchod zlatých kuliček a my se nemůžeme dočkat, až je přivítáme na svět, i když v této podivné době...

whatsapp-image-2020-10-22-at-19.28.45.jpeg

 

4.10.2020

Ne každý den může být krásný a plný dobrých zpráv a tak den před 4. výročím, kdy odešel náš Bastienek a den po 1. výročí, kdy odešla maminky vrhu A z Borových lesů, odešla za duhový most naše první Ačková holčička Amelie z Borových lesů broken heart.

 

Amálko, pozdravuj tam nahoře taťku Bastienka a mamku Werunku a k Praze posíláme paníčkům hodně sil!
 

 

27.9.2020

Dnes krásný den a to hned ze dvou důvodů!

Hned ráno jsme vyjeli na KZVP do Vacíkova pořádané pod záštitou RK CZ. Terén nebyl úplně jednoduchý, ale prověřila se připravenost pejsků. Zkoušky jsme s Jacobem došli v I. ceně, celkově se kluci umístili na krásném 3. místě a jako třešničku na dortu jsme si odváželi i titul res. CACT. Zkoušky dokončilo 7 pejsků z 12 startujících.

img_6982m.jpg

 

Děkujeme všem zúčastněným za příjemný den a báječnou atmosféru při zkouškách!

Fotečky vyčmucháte zde.

 

A hned po příjezdu domů nás čekala další radostná zprávička!

Čekáme štěňátka po našem Jacobovi a Bellince (Bella ze Šlapanovské stráně). Máme obrovskou radost! Bude to Bellinky poslední vrh a my se na něj mooooc těšíme heart

Obrovská gratulace letí do CHS ze Šlapanovské stráně a držíme tlapky, ať je vše v pořádku!

 

16.9.2020

Minulý víkend se konala se konala klubová a krajská výstava RK. My na tuto výstavu nejeli, ale naše odchovy se nenechali zahanbit a hájily naše barvy velice úspěšně!

 

Ve třídě štěňat se v neděli na klubové výstavě naposledy proběhla Jacobova 6timěsíční dceruška Abynka (Abigail z Mezholez) a účast ve třídě štěňat zakončila opravdu nádherně. S páníčkem Michalem si vyběhali nádherný posudek a ocenění VN1, následně získali i titul BOB Baby a postoupili do závěrečných soutěží. A ani zde se neztratili a v boji o titul BIS Baby si vyběhali 2. místo!!!

Obrovská gratulace, jen tak dal!!!!

 

V mezitřídě se v sobotu na krajské výstavě ukázala Bastíkova pravnučka Eliška (Elliscia ze Šlapanovské stráně) a svoji třídu vyhrála!!! V neděli na klubové výstavě v obrovské konkurenci a po dlouhém rozhodování paní rozhodčí se holky umístily na krásném 2. místě - V2 r. CAC!!!

Holky jste šikulky, moc gratulujeme!!!

 

15.9.2020

Tak konečně jsme se probrali fotečkama z Humpolce.

Na konci srpna, jsme se zúčastnili klubové výstavy KCHLS na Zlaté podkově v Humpolci. Argouška jsme ještě naposledy vyvezli do třídy veteránů a Jacob se proběhl ve třídě pracovní. Musíme říci, že jsme na této výstavě potkali lidičky, které jsme neviděli roky!!! A bylo to moc milé a krásné setkání!

 

A jak si kluci vedli? V sobotu se Argoušek ve třídě veteránů umístil na krásném 2. místě a pan rozhodčí František Korda smekl, před kondicí našeho 11 letého dědouška!

Jacob se v sobotu z velké konkurence dostal do užšího výběru a nakonec vystoupal na bednu. Společně s paníčkem si vyběhali krásný posudek a 4. místečko!

 

V neděli Argoušek završil svoji výstavní kariéru krásným hodnocením od pana rozhodčího Radima Kašpara a stal se nejlepším veteránem! I přes roky, které máme za sebou (a doufáme, že jich máme ještě hodně před sebou), si Argo výstavu náramně užíval a předvedl se opravdu ve skvělé formě. A my jsme na něj náležitě pyšní!!!

Jacob se ve třídě pracovní neztratil, dostal bezchybný krásný posudek a známku výbornou. Do pořadí tentokráte nezasáhl...

 

Na výstavě se prezentovala také fenečka po Jacobovi ve třídě štěňátek Abynka (Abigail z Mezholez) a po oba dny si vedla báječně! Oba dva dny na bedně a ocenění VN1 a VN2. Báječné a obrovská gratulace letí do CHS z Borových lesů.

 

A nemůžeme opomenout i odchovy po Bastíkovi...

V sobotu se ve třídě veteránů se stejně jako Argoušek proběhla Ája (Aileen z Borových lesů) a získala ocenění V3. V neděli ji ve třídě veteránů vystřídala její dcera Cindy (Cindy z Borových lesů) a získala, své první ocenění v této třídě, V2.

Největší úspěch zaznamenala Bastíkova pravnučka Eliška (Elliscia ze Šlapanovské stráně). V sobotu V2 r. CAC a v neděli stupínek nejvyšší V1 CAC. Obrovská gratulace paničce Lidušce i majitelce otce vrhu E ze Šlapanovské stráně Karolínce z CHS Camian's!!!

 

A nakonec poděkování!

Děkujeme všem zúčastněným za krásný víkend i vzpomínky na doby, kdy i my jsme začínali jezdit s Bastíkem po výstavách a výcvikových táborech!

A největší poděkování letí na Vysočinu do CHS ze Šlapanovské stráně, kde nám jako vždy poskytli azyl s nadstandardní péčí a to i naprosto neplánovaně na následné dny, kdy jsme bohužel uvízli na Vysočině kvůli porouchanému autu a zajistili nám nutné opravy vozu, abychom se všichni dostali v pořádku domů. Obrovské díky Liduško a Honzíku, jste prostě nejlepší!!!

 

Fotečky naleznete v naší schránce plné zážitků nebo klikněte zde

 

9.9.2020

O víkendu jsme se po 7 letech zúčastnili Západočeského derby v Kyselce, pořadaného CHS Artemis Gold pod hlavičkou KCHLS. Musíme říci, že úroveň zkoušek v této destinaci si stále drží svůj vysoký standard i po změně terénů a zkušebních řádů - je to zkrátka srdeční záležitost a věříme, že se sem za rok zase podíváme!

 

A jak jsme dopadli?

Po dvou letech pauzy z důvodu miminkovských povinností, jsme se vrhli do výcviku a odměnou nám bylo úspěšné absolvování celého derby. Na PZ jsme bohužel kvůli limitní známce z přinášení spadli do II. ceny, ale premiéra na SZVP dopadla na výbornou a došli jsme v I. ceně.

 

Celkově jsme se na derby umístili na šťastném 13. místě!!! A musím řici, že Jacoba zkoušky moc bavily a byla radost se dívat, jak pěkně umí pracovat a s jakou chutí a temperamentem! Kluci odvedli za necelé poslední 2 měsíce kus práce a patří jim velké díky!

img_6491m.jpg

Zkoušek se účastnila i Jacobova ségra Grace s páníčkem Jardou z Tondatýmu (vpravo), která došla PZ v I. ceně, moc gratulujeme!

 

Obrovský dík patří manželům Míškovým za perfektní připravenost a organizaci, panům rozhodčím za korektní posuzování a všem účastníkům za báječnou atmosféru během celých zkoušek!

Fotečky z této báječné akce naleznete zde.

 

16.6.2020

Argoušek a všechna Ačka z Borových lesů slaví krásné 11. narozeniny!!! A my přejeme všem pevné zdraví a ještě dlouhý spokojený psí život!!!

img_4345web.jpg

23.5.2020

Jacob slaví 3. narozeniny a protože už je to velký pěkný a navíc šikovný kluk, nechali jsme mu udělat profiletáček a moooc mu to tam sluší! Posuďte sami...

 

allesy_camians_cz-1-.jpg

 

10.5.2020

Uteklo to jako voda a štěňátka z CHS z Mezholez po Jacobovi odešla do nových domovů. Jedna zlatá princezna Abigail z Mezholez našla zalíbení v jižních Čechách a rozšíří tak smečku v CHS z Borových lesů. Věříme, že časem se princezna předvede v plné kráse jak na výstavním mole, tak na poli pracovním. Již pilně trénuje...

 

whatsapp-image-2020-05-10-at-17.08.44.jpeg

whatsapp-image-2020-05-24-at-10.56.51-1-.jpegwhatsapp-image-2020-05-24-at-10.56.51.jpeg

 

11.4.2020

Štěňátka v  našem Jacobovi rostou jako z vody. Přinášíme Vám fotečky z věku 4 týdnů a moc za ně děkujeme Michalovi Řehořovi z CHS z Borových lesů.

Fotečky naleznete tadyyyyy.

img_0955web2.jpg

 

22.3.2020

Všechna štěňátka po našem Jacobovi jsou již zadaná. Budoucí majitelé se už moc těší na zlatíčka a ty malé kuličky rostou a krásně prospívají. Máme z nich radost!

 

18.3.2020

Na facebookovém profilu CHS z Mezholez jsou nová videíčka malých zlatíček! Štěňátka krásně rostou a prospívají. Emilly je vzorná maminka a od štěňátek se jí vůbec nechce ani na venčení na zahradu.

Důležité upozornění pro zájemce: všechny fenečky jsou již zadané, volných máme už jen pár pejsků. Máte-li zájem o hafíka, neváhejte a kontaktujte buďto nás a nebo přímo pana chovatele Josefa Černého na tel. 723831242

 

15.3.2020

V CHS z Mezholez mají poslední 2 dny pořádně živo a rozhodně se nenudí. Štěňátkům se daří dobře, maminka se o ně vzorně stará...

emily15.jpg

 

13.3.2020

A je to tady milí přátelé.... V CHS z Mezholez dnes přivítali na svět 12 malých zlatých kožíšků!!! Štěňátka ve vrhu jsou velikostně krásně vyrovnaná, s porodními váhami 360-420 gr. Tentokráte s převahou hafíků a to v poměru 4/8. Emily se o štěňátka krásně stará, porod proběhl v pořádku!

 

emily_puppy.jpg

emily_puppy2.jpg

 

Obrovská gratulace letí do CHS z Mezholez, nechť Vám šťastné 13 přinesou pevné zdraví, dlouhý život a báječné páníčky!

V případě zájmu o štěňátko ze spojení Emily z Borových lesů a Jacoba (Allesy Camian's) neváhejte kontaktovat pana chovatele Josefa Černého na tel. 723831242

 

11.3.2020

V CHS z Mezholez už je vše připraveno na štěňátka. Emilly se krásně zakulatila...

emily_puppy0.jpg

 

10.2.2020

Přinášíme slíbené bližší informace k očekávanému vrhu v CHS z Mezholez. Nyní je již na FB založen profil CHS z Mezholez a můžete tedy sledovat, jak budoucí maminka prospívá a následně vidět malé zlaté pupíčky. V případě zájmu o štěňátko ze spojení Emily a Jacoba (Allesy Camian's) neváhejte kontaktovat pana chovatele Josefa Černého na tel. 723831242

 

Představujeme Vám Emily z Borových lesů

- jedná se o fenku našeho odchovu, je to Bastienkova pravnučka (vrh E z Borových lesů), která je velice temperamentní a využívaná v lovecké praxi

- Zdravotní výsledky jsou skvělé DKK 0/0, DLK 0/0

- Výška 53 cm, skus nůžkový, chrup úplný

- Výstavní úspěchy ve třídě mladých V1 VT, V4 a na klubové výstavě KCHLS v Třeboni V1 VTM  CAJC BOJ

img_10042emilym.jpg img_9906emilym.jpg

emily.jpg

 

Podrobné informace o krycím pejskovi - našem Jacobovi (Allesy Camian's) včetně všech výstavních, pracovních a zdravotních výsledků, včetně genetických testů naleznete zde

 

6.2.2020

Máme krásné zprávičky. Dnes nám volal páníček Emily z Borových lesů - sono u pana veterináře potvrdilo březost. V polovině března se tedy můžeme těšit na malé zlaté kuličky v CHS z Mezholez!

Brzy doplníme bližší informace...

c38c4d95-d3e3-4a37-bcab-c574b5bab1d9.jpeg

 

15.1.2020

V uplynulých dnech jsme měli na návštěvě nevěstu, která přijela za naším Jacobem (Allesy Camian's) a musíme říci, že krytí i překrytí proběhlo naprosto ukázkově! Nyní nezbývá než čekat a držet tlapky...

 

11.1.2020

S novým rokem jsme se hned vydali na výstavní molo a to na XV. Národní výstavu v Brně. Samozřejmě jsme nemohli vynechat návštěvu ve spřátelené CHS ze Šlapanovské stráně! Děkujeme za neskutečný azyl a přijetí naší nemalé smečky blushheartkiss

 

Jacob (Allesy Camian's) se předvedl ve třídě otevřené pod vedením chovatelky Karolínky a společně si vyběhali známku Výbornou a krásné 3. místečko na bedně. Posuzovala paní rozhodčí Zdena Jílková. Káji děkujeme za perfektní předvedení!

4c5f833b-3905-4dc2-8147-b3accece3ec8.jpeg

475f4dbf-f90a-40eb-9ec0-9ab9a334715a.jpeg

 

4.1.2020

Doplněny nové fotečky u Jacoba - velký dík za fotečky patří chovatelce Karolínce z CHS Camian's a Lucce Vanišové z CHS Kingliness

jacob_hlava.jpeg

 

4.1.2020

Přejeme všem krásný nový rok 2020 plný zdraví, lásky a pohody!!!

4bfe0f60-1893-4c7e-82fc-c80b5ffeb6b7.jpeg

08eecccd-2686-4eb1-a71f-d938953532a5.jpeg

 

 

1.1.2020

 

  • všechny novinky z roku 2019 i předchozích let vyčmucháte v naší Historii